Restaurant de Ruiten Aa

Restaurant De Ruiten Aa staat bekend om de verse regionale seizoensgebonden gerechten van hoge kwaliteit, geserveerd met de Groninger gastvrijheid. Grote groepen kunnen hier terecht voor een familiereünie, verjaardag, bruiloft of personeelsfeest voor een betaalbare prijs. Voor de actieve gasten zijn er diverse arrangementen. Een koffietafel, lunch of buffet gecombineerd met een activiteit zoals fietsen, wandelen, kanovaren of FootGolf.

Het personeel van De Ruiten Aa staat voor u klaar!

Geachte Gast,
Ons restaurant is tot nader order gesloten in verband met het corona-virus.

Afhaal menu

Graag hadden wij u ontvangen tijdens de paasdagen. Helaas kan dat dit jaar niet. Om u toch een beetje een feestelijk gevoel te geven bieden wij u tijdens de paasdagen de mogelijkheid om voor u en uw gezin een heerlijke maaltijd te komen afhalen. Zie ons menu hiernaast. We hopen dat we u hiermee een plezier doen!
Blijf gezond en we hopen u snel weer onder normale omstandigheden te mogen begroeten!
Groetjes,
Joyce en Rolf Brink
- fotoimpressie -

De Ruiten Aa

Menukaarten

 • Lunchkaart

  Onze lunchkaart kunt u hier downloaden:
    Lunchkaart
 • Uitgebreide Kaart

  Onze uitgebreide kaart vindt u hier:
  Uitgebreide kaart
 • Dessertkaart

  Onze dessertkaart vindt u hier:
  Dessertkaart
 • Arrangementen

  Bent u nieuwsgierig naar onze arrangementen?
  U kunt onze arrangementen hier downloaden:
  Arrangementen

Buffetten

Barbecue's

Activiteiten

Jagerhut

De Jagershut is een unieke ervaring bij restaurant De Ruiten Aa.
Bij wijze van hoge uitzondering treedt u binnen in het meest verborgen gebleven gedeelte van Restaurant de Ruiten Aa, de jagershut.
Vele jaren bleef het een goed bewaard geheim, doch nu mag u het aanschouwen…..!

In een wel heel erg mooie ambiance wordt u ontvangen met, natuurlijk, een Jägermeister! Te midden van de wilde dieren, de boslucht
en jagersattributen krijgt u vervolgens uitleg over datgene wat komen gaat, we gaan met z’n allen schieten in het jagersbos ….!

Na de benodigde (alcoholische) versnaperingen genuttigd te hebben, beginnen we met de eendenjacht! Met (laser) geweren zullen we
ieders reactievermogen testen en zien hoeveel eenden de dans ontspringen. Na de eendenjacht maken we ook nog een uitstapje naar het wilde dierenbos,
waar we alles dienen te raken behalve je collega’s ….!

Aan het eind van dit spektakel zullen we weten wie zich Jägermeister van de club mag noemen, wat uiteraard uitgebreid gevierd kan worden met een heus jagersbuffet. Heerlijke gerechten om de magen na deze barre strijd te vullen en aanstonds nog gezellig even na te praten over … de jagershut!!

Footgolf

FootGolf is een combinatie van golf en voetbal, en wordt met een voetbal gespeeld. Doel is om met zo min mogelijk trappen de bal in de hole te krijgen die speciaal voor dit spel een doorsnede heeft van 55,5 centimeter. FootGolf lijkt dan ook eenvoudig, maar is moeilijker dan gedacht. Om de bal in de hole te krijgen, blijkt toch vaak niet zo eenvoudig te zijn! Alles over deze activiteit leest u op de volgende pagina: FootGolf Sellingen

Mountainbike

Wist u dat u prachtig kunt mountainbiken in de omgeving van Sellingen?
De mountainbike routes zijn afwisselend. Soms een technisch, uitdagend parcours door bossen en over zandheuvels. En soms even recht op zitten en genieten van het afwisselende, charmante landschap; met bossen, heide, vennen, kanalen, sloten, beken, weilanden, akkers en houtwallen.

Vergaderen

De Ruiten Aa biedt vergadermogelijkheden in huiselijke sfeer. Onze ruimtes zijn geschikt voor groepen tot 40 personen. Het is mogelijk om zelf uw opstelling te bepalen en u kunt bij ons een beamer huren. Wij beschikken over WiFi-internet zodat u direct aan de slag kunt.
Vergaderingen zijn te combineren met een lunch of diner. U kunt er ook voor kiezen om met uw gezelschap gebruik te maken van onze FootGolfbaan. De ideale manier om een inspannende dag af te sluiten. Neemt u gerust contact met ons op. Dit kan via het contactforumlier, via e-mail of gewoon via de telefoon.

Geocaching

Wist u dat Sellingen bij uitstek geschikt is als geocaching locatie? Zowel beginners als gevorderden kunnen hier naar hartelust meedoen met geocaching.

Geocaching, wat is dat?

Geocaching is een uitdagende activiteit waarbij u door middel van de ingebouwde GPS functie van uw smartphone op locaties komt die u normaal gesproken vrij snel over het hoofd zou kunnen zien. Met geocaching vindt u ” schatten” die verstopt zijn door anderen die ook deelnemen aan deze activiteit. Het is gratis en biedt veel vrijheid en plezier voor alle leeftijden. U kunt het geocaching het beste vergelijken met ” modern schatzoeken” . Geocaching is een wereldwijd fenomeen, helaas alleen nog vrij onbekend bij velen.

Maar, hoe gaat dit nou eigenlijk in zijn werking?  Alles over geocaching leert u in het onderstaande filmpje.

Overig

Bent u benieuwd wat voor activiteiten u nog meer kunt ondernemen vanuit de Ruiten Aa? Onze receptie staat u graag te woord. Wij beschikken over een zeer breed georiënteerde kennis van de mogelijkheden betreft de activiteiten in de omgeving.