Over De Bronzen Eik

Welkom bij Camping de Bronzen Eik

gelegen in het mooie plaatsje Sellingen.
(Westerwolde, Zuid-Oost Groningen)

Over Camping de Bronzen Eik

Wilt u heerlijk kamperen in de natuur? Of kiest u ervoor om een actieve vakantie periode te beleven? Zoek dan niet verder. Camping De Bronzen Eik heeft alles wat u zoekt. Bij camping De Bronzen Eik kunt u heerlijk onthaasten en genieten van de prachtige omgeving die Groningen u te bieden heeft! Camping De Bronzen Eik wordt beheerd door Rolf & Joyce Brink. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij staan voor u klaar!

WIFI:

Onze wifi is in 2018 compleet vernieuwd! Wij garanderen snel internet tot in iedere (voor-)tent. Zo snel dat u met bijvoorbeeld uw Ziggo, Canal Digitaal, KPN of Netflix-app kunt TV kijken.

All Inclusieve Fietsweken:

In 2022 zijn wij , in samenwerking met www.fiets4daagse.com, gestart met de “all inclusive” fietsweken Westerwolde. Ook in 2023 was dat een succes. Dit jaar gaan we het weer doen, zelfs 4 keer Meer weten? Klik hier

Restaurant De Ruiten Aa is onderdeel van camping De Bronzen Eik. Wilt u heerlijk eten en genieten van de Groningse Gastvrijheid die u hier kunt vinden? Bij restaurant De Ruiten Aa bent u aan het juiste adres!

Rolf Brink
Rolf Brink
Eigenaar
Joyce Brink
Joyce Brink
Eigenaresse