Groepen

Groepen

Groepskamperen
Wilt u een gezellig weekend of week met uw vereniging organiseren? Bij ons is het mogelijk met groepen te komen kamperen, zoals caravanclubs, motorclubs, camperclubs, autoclubs of hondenclubs. Wij beschikken over verschillende velden waar dit mogelijk is.

Clubweekenden
Een weekend organiseren met een groep mensen die bijvoorbeeld allemaal dezelfde passie hebben, geen enkel probleem. Er is genoeg ruimte om de uiteenlopende evenementen te organiseren (ruilbeurzen, auto- motor- of tractorshows, hondenshow, muziekevenementen) , de velden zijn via een aparte toegang bereikbaar zodat de andere campinggasten hier niets van merken.

Familie of vriendenweekenden
Wilt een u een weekend met familie of vrienden organiseren, geen probleem! Vaak beschikt niet iedereen over een kampeermiddel, daarom bieden wij de mogelijkheid op het zelfde veld waar u kampeert ook gebruik kunt maken van de trekkershutten en campinghuisjes. Op dit moment bieden wij op het kampeerveld maximaal 10 bedden.  Op het totale terrein zijn 36 bedden beschikbaar. Zie hiervoor onze verhuuraccommodaties.

Schoolkampen, verenigingskampen of teambuilding

Kamperen
Zoekt u een geschikte locatie voor uw schoolkamp of verenigingsuitje,  dan is camping De Bronzen Eik een uitstekende locatie. Vele scholen en sportverenigingen zijn u al voorgegaan. U kunt kamperen op de speciale groepsvelden met daarnaast velden die u kunt gebruiken voor verschillende activiteiten. (voetballen, zeskamp enz.) Wij hebben ruimte voor groepen van 20 tot 150 personen.