Groepen

Groepskamperen
Wilt u een gezellig weekend of week met uw vereniging organiseren? Bij ons is het mogelijk met groepen te komen kamperen, zoals caravanclubs, motorclubs, camperclubs, autoclubs of hondenclubs.Wij beschikken over verschillende velden waar dit mogelijk is.

Clubweekenden
Een weekend organiseren met een groep mensen die bijvoorbeeld allemaal dezelfde passie hebben, geen enkel probleem. Er is genoeg ruimte om de uiteenlopende evenementen te organiseren (ruilbeurzen, auto- motor- of tractorshows, hondenshow, muziekevenementen) , de velden zijn via een aparte toegang bereikbaar zodat de andere campinggasten hier niets van merken.

Familie of vriendenweekenden
Wilt een u een weekend met familie of vrienden organiseren, geen probleem! Vaak beschikt niet iedereen over een kampeermiddel, daarom bieden wij de mogelijkheid op het zelfde veld waar u kampeert ook gebruik kunt maken van de trekkershutten en campinghuisjes. Op dit moment bieden wij op het kampeerveld maximaal 10 bedden. Naast het 8 persoonsvakantiehuis zijn ook  5 kampeerplaatsen mogelijk. Op het totale terrein zijn 22 bedden beschikbaar. Zie hiervoor onze verhuuraccommodaties.

Gemeenschappelijke ruimte
Op de groepsvelden kunnen wij partytenten (8×4) voor u plaatsen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte. De gemeenschappelijke ruimte beschikt over ca 30 zitplaatsen en is voorzien van een beamer, tv, dvd speler, koelkast en een tapinstallatie.

Schoolkampen, verenigingskampen of teambuilding

Kamperen
Zoekt u een geschikte locatie voor uw schoolkamp of verenigingsuitje,  dan is camping De Bronzen Eik een uitstekende locatie. Vele scholen en sportverenigingen zijn u al voorgegaan. U kunt kamperen op de speciale groepsvelden met daarnaast velden die u kunt gebruiken voor verschillende activiteiten. (voetballen, zeskamp enz.) Wij hebben ruimte voor groepen van 20 tot 150 personen. U verblijft al vanaf € 5,00 per persoon per nacht all incl. met eigen kampeermiddel. Wilt u daarnaast nog een ruimte om droog te kunnen eten of voor een andere activiteit, dan hebben we een aantal partytenten in de verhuur.

Groepstenten huren
Beschikt u niet over eigen tenten, dan is er de mogelijkheid bij ons groepstenten te huren; alle huurtenten zijn voorzien van matrassen, het enige wat u moet meenemen is een hoeslaken, slaapzak en kussen. Daarnaast is het mogelijk een tent te huren met een complete keukeninventaris. De keukentent is groot genoeg om daarin ook met de groep te verblijven als het even wat minder weer is. Prijzen op aanvraag, aangezien dit afhankelijk is van de grootte van de groep.

Gemeenschappelijke ruimte
U kunt ook gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte (bij het hoofdgebouw). De gemeenschappelijke ruimte beschikt over ca 30 zitplaatsen en is voorzien van een beamer, tv, dvd-speler, koelkast en een tapinstallatie.

Catering
Gezellig met een groep kamperen en de catering door ons laten verzorgen? Er zijn vele mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het leveren van 1-pansgerechten, het verzorgen van een ontbijt, barbecue of buffet, het leveren van drank en boodschappakketten. Dit kan zowel op de camping, de gemeenschappelijke ruimte als in het restaurant.