Arrangementen

Verhuur

Wij beschikken over 5 verschillende soorten verhuur objecten.
Voor groepen zijn er ook meerder verhuurobjecten tegelijk te huur.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende accomodaties die wij ter verbuur aanbieden.

Montmartre weekend

Montmartre Arrangement

“Hieronder kunt u de brochure downloaden”

Brochure

Chalet Bospad

Deze comfortabel ingerichte vakantiewoning is geschikt voor maximaal 4 personen. De indeling is als volgt: U komt binnen in de woonkamer met open keuken. De woonkamer is uitgerust met een tweepersoons slaapbank en een lcd-tv met sattelietontvanger. De keuken is voorzien van een koelkast, 4-pits kooktoestel, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, afzuigkap en gratis wifi.

Het chalet heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een linnenkast. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Daarnaast beschikt het chalet over een douche en een apart toilet. Buiten op het terras staat voldoende tuinmeubilair ter beschikking.

Hieronder kunt u de brochure downloaden:

Brochure

Chalet Bosveld

Chalet Bosveld is ingericht voor maximaal 4 personen. Het chalet is voorzien van twee aparte slaapkamers, waarvan één met twee enkele bedden en één met stapelbed, allen voorzien van matrassen en kussens. De inrichting bestaat uit een gezellige zithoek. Ook TV en draadloos internet vindt u terug in dit chalet. De keuken is ingericht met een 2-pits elektrische kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat , waterkoker en een complete keukeninventaris.

Wat dit chalet écht comfortabel maakt is een eigen toilet. Om te douchen kunt u gebruik van het vlakbij gelegen sanitair gebouw. Er zijn geen dekbedden en overtreksets aanwezig! Deze mag u zelf meenemen of kunt u reserveren. Wij leggen de gehuurde dekbedden en overtreksets voor u klaar. Een hoofdkussen (zonder sloop) is wel aanwezig. Klaar om te gaan?….. Vergeet uw  handdoeken, theedoeken en badlakens niet mee te nemen, deze zijn niet aanwezig in het huisje. Chalet Bosveld is het gehele jaar te boeken, aangezien deze voorzien is van een verwarming. Ideaal voor gezinnen met kinderen en/of honden!

U dient het chalet na uw verblijf schoon achter te laten. Indien het chalet niet schoon wordt achtergelaten dan zullen er extra schoonmaakkosten in rekening worden gebracht.

Prijzen per 1 januari 2019

 • In het laagseizoen voor de eerste nacht € 72,00, elke volgende nacht € 38,00
 • In de periode Hemelvaart, Pinksteren (29 mei tot en met 10 juni) en hoogseizoen (6 juli tot en met 1 september) voor de eerste nacht € 90,00
  elke volgende nacht € 47,50
 • Bij verblijf langer dan een week, prijs op aanvraag
 • Toeristenbelasting en milieubijdrage € 1,25 p.p.p.n
 • Huur dekbed en lakenpakket € 11,00 per persoon
 • Hond € 5,25 per nacht

Hieronder kunt u de brochure downloaden

Brochure

Trekkershutten

In een leuk hoekje op de camping, hebben wij een drietal trekkershutten staan. Men kan hier in overnachten tijdens een wandel-, fiets- of motortoertocht.
Slaapzakken of dekbed, lakens en slopen dient u zelf mee te nemen. Er zijn eventueel dekbedden en lakens te huur. De inrichting bestaat uit 2 1-persoonsbedden, 2 stoelen en een tafel.

Tarieven 2019

 • Laagseizoen: € 28,80 per nacht
 • Hoogseizoen € 36,00 per nacht
 • Hoogseizoen is van 29 mei tot en met 10 juni (Hemelvaart, Pinksteren)
  en van 6 juli tot en met 1 september

Bijkomende kosten

 • Toeristenbelasting en milieubijdrage € 1,25 per persoon per nacht
 • Hond € 5,25 per nacht
 • Huur dekbed en lakenpakket € 11,00 per persoon
 • Huur elektrische kachel € 5,00 per nacht
 • De trekkershut dient na uw verblijf schoon achtergelaten te worden

Hieronder kunt u de brochure downloaden

Brochure